Dave Roelvink noemt scheiding ouders ‘beste dag’ uit leven

Dave Roelvink
Door: Eva Steins
21-04-2021

Dave Roelvink heeft niet getreurd om de scheiding van zijn ouders. De zoon van bekende zanger Dries Roelvink noemt de dag dat zijn ouders hun scheiding bekendmaakte ‘de beste dag van zijn leven’.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De ouders van Dave zijn al een lange tijd uit elkaar. Voor kinderen is een scheiding meestal een heftig moment in het leven, maar voor Dave was dit niet het geval. De dj laat zelfs weten dat hij opgelucht was toen zijn ouders hun breuk bekend maakten.

Jeugd

In gesprek met Beaumonde doet Roelvink een boekje open over zijn jeugd en verklaart hij dat het thuis niet altijd even gezellig was. ,,Thuis was het niet altijd geweldig. Mijn ouders hadden veel ruzie. Een gezonde relatie tussen hen ken ik niet.”

De situatie was dusdanig erg, dat Dave’s ouders elkaar begonnen te ontwijken. ,,Ze waren ook nooit tegelijk thuis. Als mijn vader kwam, dan ging mijn moeder weg en andersom.”

Mooiste dag

Hierom was het geen grote shock voor Dave toen zijn ouders hun eigen weg kozen. Sterker nog, hij was blij met het nieuws. ,,De mooiste dag van mijn leven was toen zij uit elkaar gingen. Vanaf dat moment hebben mijn moeder en oma mij opgevoed, mijn vader deed op zijn manier leuke dingen met ons. Het was apart, maar wel oke’, zegt Dave.

Al met al kijkt de dj positief terug op zijn jongere jaren. ,,Los van elkaar heb ik altijd alle liefde gekregen die ik nodig had en ben ik nooit iets tekortgekomen.”

Meer DenD