Dave Roelvink onthult: ‘Ik speel vals in The Big Balance’

Dave speelt vals in the big balance
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het nieuwe programma The Big Balance, waarin zes BN’ers uiteindelijk over een lijn van 2,5 op enorme hoogte naar de overkant moeten zien te komen, ging afgelopen weekend van start. Maar deelnemer Dave Roelvink speelde direct vals. ,,Ik geef het toe. Ik kon het niet.”

‘Ik heb valsgespeeld’

De kandidaten konden in de eerste aflevering alvast wennen aan het idee om op gigantische hoogte te staan. Om de beurt kregen ze een VR-bril op en om extra punten te verdienen moesten ze ‘naar beneden springen’. Alle kandidaten hadden er moeite mee, maar vooral Dave Roelvink was er al snel klaar mee. ,,Je kan mij wat met je punten!”, riep hij meteen.

Daarmee leek Dave direct al op te geven, maar even later durfde hij ineens toch. Hoe dat kwam legde hij later uit. ,,Ik heb gespiekt, ja. Ik heb valsgespeeld. Ik heb het ook eerlijk toegegeven. Ik kon het niet”, onthulde hij. ,,Ik ben onder die bril door gaan kijken en dan zie je de vloer en dan voel je je weer op aarde, zeg maar.”

Kijkers enthousiast

Ruim een half miljoen mensen zagen hoe Dave in de eerste aflevering meteen valsspeelde. Geen slecht begin, omdat het programma tegenover kijkcijferhit Mindf*ck en het goed bekeken Chantals Pyjama Party staat.

Ook op Twitter zijn kijkers enthousiast over The Big Balance. ,,Wat een onverwacht leuk programma is The Big Balance. Er zit eigenlijk alles in”, twittert een kijker. En een ander: ,,Geweldig programma. Voor geen goud zou ik op een koordje ergens in de lucht gaan wiebelen.”

Tags

DAVE ROELVINKHANS KLOKHÉLÈNE HENDRIKSKIJKCIJFERSSBSVALSSPELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck