Dave Roelvink steelt camera van paparazzi fotograaf

Dave pikt camera van voor huis postende fotograaf
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dave Roelvink haalde in het verleden een hoop kattenkwaad uit. En hoewel iedereen dacht dat hij dat na de geboorte van zoontje Dean verleerd was, blijkt niets minder waar te zijn. In een filmpje op Instagram is te zien hoe hij de camera van een fotograaf steelt.

BN’ers worden om de haverklap op straat gefotografeerd. Veel BN’ers houden uiteraard van de aandacht, maar sommigen vinden het ook vervelend. Zo werd Dave gisteren gevolgd door fotograaf Edwin Smulders en bedacht hij iets om van hem af te komen.

‘Paparazzi ontmanteld’

Dave deelt een filmpje in Instagram Stories waar hij samen met Smulders foto’s aan het bekijken is op de camera. Maar ineens rent Dave keihard weg met de camera in zijn handen. ,,Paparazzi ontmanteld”, schrijft hij bij de beelden. ,,Dan pak ik je kind wel”, grapt Smulders nog in de video.

Tekst gaat verder onder de beelden

Gezinsvakantie

Onlangs ging Dave nog samen met zijn gezin, broer, vader en de vriendin van Dries op vakantie naar Marbella. De beelden van de vakantie zorgden voor een hoop hilariteit, maar de vakantie zorgden ook voor de enige zorgen. Toen de familie een avondje uit ging, eindigde de avond in een drama.

Tags

DAVE ROELVINKROELVINKVIDEOZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie