David Beckham beleeft ‘droomdate’ met vrouw en dochter

Door: DitjesDatjes
30-07-2020

Terwijl David Beckham en zijn vrouw Victoria druk bezig zijn met het organiseren van het huwelijk van hun oudste zoon Brooklyn, nam de voormalig voetballer uitgebreid de tijd om ‘zijn dames’ te fêteren op een avondje uit. David en Victoria gingen een hapje eten met hun dochter Harper (9) en dat moment deelde de trotse vader op Instagram.

‘Even eruit met mijn mooie meiden,” schreef David bij de foto die hij plaatste van Harper. Het meisje lijkt qua uiterlijk op haar grote broer Brooklyn en volgens ingewijden krijgt ze een belangrijke rol bij zijn huwelijk.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Harper wordt waarschijnlijk het bloemenmeisje van haar aanstaande schoonzus Nicola, waar haar broers Romeo en Cruz als getuigen voor Brooklyn worden gevraagd,” aldus een bron.

Over het huwelijk van Brooklyn en Nicola gaan inmiddels al de nodige verhalen rond. Zo zouden Harry en Meghan bovenaan de gastenlijst prijken, als goede vrienden van David en Victoria. Ook Elton John is, als peetvader van de bruidegom, aanwezig. Gordon Ramsay zou gevraagd te zijn om het culinaire gedeelte voor zijn rekening te nemen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD