David Beckham gebruikt graag Victoria’s beautyproducten

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De grootste fan van Victoria Beckham’s beautylijn VBB is haar eigen man David. De 45-jarige ex-voetballer gebruikt de make-up van zijn eega dagelijks en zou vooral gek zijn op haar ‘bronzing’ producten. Dit meldt The Daily Mail.

Tijdens een Instagram Live sessie bekende Victoria onlangs dat David ‘haar beste model is’. “Hij is dol op de producten en heeft een paar favorieten. Het serum, dat kracht geeft aan je huid, is er een van. En de bronzing producten, om er net even wat fitter en frisser uit te zien na een lange vlucht op weg naar een afspraak.”

Beckham liet zich eerder al eens ontvallen de afgelopen jaren bewuster te zijn omgegaan met huidverzorging. “Voorheen was ik altijd alleen maar met mijn haar bezig. Maar omdat ik van Engeland, waar het altijd regent, naar het zonnige Spanje en later Los Angeles verhuisde werd ik me bewuster van mijn huid. Zeker omdat je als voetballer altijd buiten bent. Ik ben toen de producten van mijn vrouw gaan gebruiken en dat doe ik nu nog steeds. En dat bevalt me prima, ik merk echt verschil.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck