David en Victoria Beckham megaverspreiders coronavirus: ‘Besmet het vliegtuig opgestapt’

David Beckham
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Begin dit jaar raakten David en Victoria Beckham besmet met het coronavirus. De twee hebben tijdens hun besmetting veel heen en weer gereisd. Daardoor zijn meerdere personeelsleden van het echtpaar ook besmet geraakt met het virus.

Feestjes en evenementen

Volgens Britse krant The Sun waren David en Victoria al besmet met het coronavirus, toen zij meerdere tripjes hebben gemaakt. De twee hebben met het vliegtuig reizen gemaakt naar Los Angeles en Florida. Het koppel is ook afgereisd naar Londen, waar ze de verjaardag van hun oudste zoon gevierd hebben. Ook hebben ze in die periode verschillende feestjes en evenementen bijgewoond, terwijl zij al besmet waren met het coronavirus. Een vriend van de Beckhams vertelt:

,,Ze woonden een paar chique netwerkevenementen bij omdat David promotionele taken had. Ze schudde handen van fans en kuste verschillende clubhoogwaardigheidsbekleders.”

Symptomen

Pas na al het gefeest en heen en weer gereis kregen Victoria en David de eerste klachten. Nadat zij symptomen vertoonde hebben ze zich laten testen en bleek inderdaad dat zij besmet waren met het coronavirus. Toen ontstond er een domino-effect: ook mensen om hen heen en verschillende personeelsleden werden ziek en testten positief.

LEES OOK:

David Beckham gebruikt graag Victoria’s beautyproducten

Doodsbang

Een bron vertelt dat Victoria vooral heel erg bang was dat ze het virus verder had verspreid op de feestjes en evenementen die ze hebben bezocht. De familie heeft vervolgens alles op alles gezet om verdere besmetting te voorkomen. Ook voelden de Beckhams een enorme schuld naar de personeelsleden die door hun toedoen ziek zijn geworden. Zij hebben hun personeelsleden verzorgingspakketten opgestuurd.

Tags

CORONADAVID BECKHAMVICTORIA BECKHAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck