David en Victoria verbannen vriendin Brooklyn

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Victoria en David Beckham zijn erg close met hun kinderen. Hoewel hun oudste zoon Brooklyn al twintig jaar oud is, bemoeien Victoria en David zich nog graag met de jongen. Zo zouden ze naar verluidt onlangs hun zoon hebben verboden zijn vriendin Hana Cross nog mee naar huis te nemen.

Ruzie

Een bron vertelt het volgende aan de Britse krant The Sun: ,,David heeft een hechte band met Brooklyn en het baart hem en Victoria zorgen hem te zien ruziën met Hana.” Blijkbaar hebben Brooklyn en zijn vriendin meerdere malen in het openbaar ruzies of discussies gehad, en volgens zijn ouders is dat absoluut geen goede zaak.

Victoria

David zou Brooklyn daarom hebben gevraagd zijn vriendin niet meer mee te nemen naar familiegelegenheden en waarschijnlijk luistert de jongen daar braaf naar. Op recente familiekiekjes staat het 22-jarige model Hana namelijk niet. Voor Victoria zou het ook wel even wennen zijn om Hana niet meer te zien, want naar verluidt kon zij het prima vinden met haar schoondochter. Zo nodigde zij Hana als enige niet-familielid uit voor haar verjaardagsdiner.

Tags

BROOKLYNDAVID BECKHAMVERJAARDAGVICTORIAVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck