Davina Michelle gaat nu op zoek naar eigen geluid

Door: DitjesDatjes
04-10-2019

De megahit Duurt te lang vestigde de naam van Davina Michelle, maar nu wil ze verder. De zangeres wil een eigen geluid ontwikkelen, nadat ze eerder vooral scoorde met covers. “Liedjes met een eigen kleur ontwikkelen en het publiek dat me nu kent met me meenemen”, zo omschrijft ze in het AD haar nieuwe doel in haar carrière.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Het zou zo mooi zijn als de mensen mijn muziek over een tijdje direct herkennen, zoals je dat hebt met liedjes van Adele en Ed Sheeran”, vervolgt de 23-jarige zangeres. “Als je die voor de eerste keer hoort, weet je: dat is onmiskenbaar hun sound. Dat lijkt me geweldig.” Het begin is er: Davina bracht met Skyward en Better Now al twee singles uit. Op die voet wil ze verder. “Ik wil groeien, ik wil door.”

Dit jaar gaat Davina op een clubtour, die razendsnel was uitverkocht. Daarna staat de zangeres in AFAS Live, in Amsterdam. Davina is er druk mee bezig en heeft er zin in, maar vindt het tegelijkertijd doodeng. “Ik wil niet voor joker staan, dat ik nauwelijks kaarten verkoop voor deze show”, zegt ze. “Ik wil dat mensen mij en mijn muziek beter leren kennen, dat we een soort familie worden.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD