‘Davina Michelle Songfestival-deelnemer 2022’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

NPO-baas Frans Klein heeft dinsdagavond erg genoten van de allereerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. En al helemaal van de verpletterende show van zangeres Davina Michelle. Als het aan Frans ligt is Davina de volgende deelnemer die Nederland vertegenwoordigt.

,,In hoeverre is Davina Michelle een geschikte Songfestival-kandidaat?” vraagt Shownieuws aan Frans Klein. ,,Ja, dat is heel grappig” begint Klein. ,,Ik hoorde dat ook veel in de wandelgangen hier bij het Songfestival. Dus ik denk dat AVRO TROS wel aan het opletten is op dit moment.” aldus de trotse NPO-baas.

‘Douze points’

Social media ging los over Davina’s optreden. De Songfestival-kijkers vinden dat de Rotterdamse schone iedereen wegblaast met haar optreden. ,,Davina MOET Nederland snel vertegenwoordigen. Misschien zelfs wel volgend jaar. Wat een spectaculair talent!” schrijft een fan op Twitter. “Deze vrouw kan zingen! Waarom is zij niet de Nederlandse inzending?” schreef een andere kijker. “Zo de Nederlandse deelnemer voor volgend jaar is ook bekend…. wat een stem!”

Tags

DAVINA MICHELLEEUROVISIE SONGFESTIVALEUROVISIESONGFESTIVAL 2021SONGFESTIVAL 2021

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck