Davina woont samen met haar producer

Door: DitjesenDatjes
16-01-2019

Davina Michelle werd door haar deelname aan De Beste Zangers van Nederland in één klap beroemd. Haar hit ‘Het Duurt te Lang’ staat al elf weken op nummer één in de Nederlandse top 40. En ook in de liefde heeft Davina succes.

Team

De zangeres is namelijk samen met Sebastiaan Brouwers. Ze vormen niet alleen privé een goed setje, want ze werken ook veel samen. Davina heeft het grotendeels aan Sebastiaan te danken, dat ze nu succes heeft. ,,Hij is muziekproducer”, vertelt Davina aan weekblad Story. ,,Nadat ik met de auditierondes van Idols al op televisie was geweest zag Sebastiaan, met wie ik toen nog geen relatie had, een liedje van mij dat ik had gedeeld op sociale media.” Vervolgens nodigde Sebastiaan samen met zijn team Davina uit om langs te komen, en meer muziek te laten horen.

,,We wonen inmiddels samen. Dat bevalt heel goed. We vormen een goed team, ook op muzikaal vlak. Je kunt wel stellen dat ik mijn carrière aan Sebastiaan te danken heb.”

Auditie

Twee jaar geleden deed Davina Michelle mee aan Idols. De jury was niet zo onder de indruk van Davina, want ze kwam niet verder dan de auditieronde.

 

 

Meer DenD