Andrew door SCOOP weer in spotlights! 

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Buckingham Palace leek eindelijk verlost van ‘lastpak’ Andrew. De broer van koning Charles was op een zijspoor gezet. Maar Andrew staat nu opnieuw in de aandacht! 

De vermeende seksaffaires van prins Andrew blijven Buckingham Palace achtervolgen. Nadat het Paleis eerder ‘not amused’ was over delen van de immens populaire serie The Crown, trekt nu ook de Netflix-film SCOOP wereldwijd veel kijkers.

Scoop

SCOOP gaat over het befaamde BBC-interview waarin Andrew vijf jaar geleden werd gevraagd naar zijn dubieuze vriendschap met de omstreden Amerikaanse zedendelinquent en zakenman Jeffrey Epstein. Ook reageerde de prins op de beschuldiging dat hij zich zou hebben vergrepen aan de destijds minderjarige Virginia Giuffre. Hij kon zich niet herinneren dat hij haar ooit had ontmoet.

Dramatisch

Het vraaggesprek verliep dramatisch voor Andrew, die in de film fantastisch wordt gespeeld door Rufus Sewell. De prins toonde weinig empathie en werd ‘onhandige opmerkingen’ het lachertje van het land. Zo had Virginia beweerd dat de prins enorm zweette toen ze samen dansten. Andrew probeerde haar geloofwaardigheid in twijfel te trekken: ,,Door een bijzondere aandoening kan ik niet zweten”. 

Kwestie Andrew 

Het interview was zo vernietigend dat Andrew uiteindelijk miljoenen betaalde aan Virginia, waarbij benadrukt werd dat hij daarmee niet schuld bekende. Ook leverde de prins zijn militaire titels en beschermheerschappen in en maakt hij geen gebruik meer van de aanspreektitel Zijne Koninklijke Hoogheid. Als Buckingham Palace al had gehoopt dat de ‘kwestie Andrew’ daarmee naar de achtergrond zou verdwijnen, dan komt het bedrogen uit. Dankzij SCOOP staat Andrew wereldwijd weer op ieders netvlies. Letterlijk! En daar zat aan het hof niemand op te wachten. 

Tags

ANDREWWINDSORS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck