De aanklacht van haar halfzus: HIER loog Meghan over

HIER loog Meghan over volgens haar halfzus
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan Markle is door haar halfzus Samantha aangeklaagd voor de uitspraken die zij heeft gedaan in het Oprah-interview. Samantha beschuldigt haar halfzus van ‘onware en kwaadaardige statements’, en HIER heeft Meghan allemaal over gelogen…

Samantha heeft net als vader Thomas, al langer een slechte band met Meghan. Beiden hebben zich vaker publiekelijk negatief over haar uitgelaten. In de rechtbankdocumenten stelt Samantha dat Meghan over veel dingen heeft gelogen die ze tijdens het Oprah-interview heeft verteld.

‘Enig kind’

De halfzus beschuldigt Meghan ervan valselijk te hebben beweerd ‘enig kind’ te zijn en dat Meghan heeft gelogen over wanneer ze elkaar voor het laatst hebben gezien.

,,De lasterlijke implicatie is dat eiseres geen enkele relatie had met haar zus Meghan, dat ze vrijwel vreemden waren en dat eiseres een lucratieve carrière heeft opgebouwd door valse verhalen te verkopen aan roddelbladen en televisieprogramma’s terwijl ze niets weet over de kindertijd van verweerster”, zo staat er in het dossier.

Hier loog Meghan nog meer over

Daarbij beweert Samantha dat Meghan een verhaal over een arme jeugd de wereld in heeft gebracht waar niets van waar is, ‘om zo een van-niets-naar-de-koninklijke-familie-verhaal te creëren rond haar leven’. ,,Meghan beweerde ten onrechte dat ze vanaf haar 13e gedwongen werd om in een reeks laagbetaalde banen te werken om ‘de eindjes aan elkaar te knopen”’, zo luidt de aanklacht.

Samantha stelt dat Meghan ook ten onrechte beweerde dat ze keihard moest werken om haar universiteit te kunnen betalen, dat ze in een oude auto reed met defecte deuren en dat haar familie enkel salades kon betalen van 5 dollar bij een saladebar.

In werkelijkheid was haar vader Thomas een zeer succesvolle televisieregisseur die genoeg geld verdiende om zijn gezin te onderhouden. Het boek ‘Finding Freedom’ noemt Samantha dan ook ‘niets meer dan een boek met leugens’.

Tags

AANKLACHTFINDING FREEDOMMEGHAN MARKLEPRINS HARRYSAMANTHA MARKLETHOMAS MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck