De affaire van Dre: Een geheime telefoon, 100 rozen en sportschool-afspraakjes

Bedrog Dre
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het is duidelijk: de breuk tussen Monique en Dre was niet de keuze van Monique. Dre vond tijdens een moeilijke periode in Sarah van Soelen zijn steun. Volgens de zanger is het voorlopig nog een vriendschap, maar toch gaan er een hoop harde geruchten dat hun relatie nog voor de verloving met Monique romantisch werd. Wat is er precies aan de hand tussen Dre en Sarah?

De glamoureuze influencer staat Dre na zijn breuk met Monique met open armen op te wachten. In een verklaring op zijn Instagram laat Dre weten dat toen het moeilijk ging met Monique, Sarah voor hem klaar stond. ,,Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap”, aldus de zanger. ,,Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.”

Sportschool

De vriendschap tussen Dre en Sarah zou ontstaan zijn in de sportschool waar zij beiden veel tijd doorbrengen. Het ontploft van de geruchten over de relatie van Sarah en André. Zo zou er een hoop meer gebeurd zijn dan enkel vriendschap. Bepaalde roddelaccounts zoals Juicechannel brengen berichten naar buiten dat Sarah en Dre het wel érg gezellig kregen samen in de sportschool. Zou Dre daarom zo fanatiek aan het sporten zijn geslagen?

Rode rozen

Een tweede gerucht is dat Dre ongeveer een maand geleden een romantisch gebaar naar Sarah gemaakt heeft. Zo zou hij een boeket met honderd rozen naar haar opgestuurd hebben. Opvallend genoeg poseerde Sarah een maand geleden inderdaad met een enorme bos rozen op haar Instagram.

Tweede telefoon

Misschien wel het meest ‘juicy’ gerucht dat er rondgaat is dat Monique haar toen nog verloofde op heterdaad betrapte.

Eerder liet Dre weten dat de bom tussen de exen op Bonaire gebarsten was. Niet lang na hun ‘onschuldige’ vrijwilligers-reis werd bekend dat het stel uit elkaar was.

Meerdere geruchten gaan rond dat Monique een tweede telefoon gevonden heeft in de bagage van Dre. Daarop las zij meerdere romantische en pikante berichten tussen Dre en Sarah. Toen zij hem geconfronteerd zou hebben met zijn vermeende overspel deed Dre het onverwachte: hij pakte zijn koffers en verliet zijn gezin.

Wat er waar is van deze verhalen ligt nog in het midden. Bevestigd is dat Dre en Sarah ‘goeie vrienden’ zijn, en dat zij een relatie in de toekomst niet uitsluiten…

LEES OOK:

Sarah van Soelen in een spannende clip van Tino Martin-kloon

Tags

ANDRE EN SARAHDRE HAZESDRE HAZES JUNIORMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE WESTENBERGSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck