De ‘alles of niets’ vakantie voor Harry en Meghan

Harry en Meghan op een alles of niets vakantie
Door: Charlotte Wijnen
31-03-2022

Sinds Harry en Meghan in Californië wonen zijn ze door fans maar een aantal keren samen gezien. Ze brengen veel tijd apart van elkaar door en daarom zijn ze samen op vakantie gegaan. Het is de ‘alles of niets’ vakantie, waarin het koppel hun relatie probeert te redden.

Het valt veel fans op dat Harry en Meghan beiden een eigen leven lijken te hebben sinds ze naar Amerika zijn verhuisd. En de tijd die ze wél samen doorbrengen, zouden ze het hebben over werk. ,,Wat ze echt nodig hebben, is ononderbroken tijd samen, zonder te praten over werk of rechtszaken”, aldus een insider in Women’s Day.

‘Make-or-break’

Maar het viel niet alleen fans op dat er zo nu en dan scheurtjes zichtbaar worden in de relatie van Harry en Meghan. Oprah Winfrey besloot daarop de sleutels te geven van haar enorme ranch in Colorado zodat het stel wat tijd samen door kan brengen.

,,Oprah merkt dat ze super gestrest zijn en heeft hen eigenlijk de sleutels gegeven”, aldus een bron. ,,Ze denkt dat een tijdje weggaan hun relatie heel goed zal doen.”

Volgens een andere bron gaat deze vakantie de relatie redden óf voor een breuk zorgen. ,,Het is een beetje cliché, maar een reis naar de ranch om dingen uit te zoeken klinkt echt als een make-or-break-situatie voor Meghan en Harry.”

Baden in luxe in de ranch van Oprah

Maar het koppel doet dat in ieder geval in stijl. Met een ruimte van maar liefst 8706 vierkante meter is er genoeg te doen op de ranch, die Oprah kocht voor een prijs van 14 miljoen dollar. De woning heeft vijf enorme slaapkamers, meerdere spa-baden, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een theater én een keuken met chef-kok.

En als kers op de taart kunnen Harry en Meghan genieten van de lekkerste wijnen in de wijnkelder. Deze is zelfs zo groot, dat een mijnkarretje je vervoert naar de juiste fles wijn.

Bekijk hier foto’s van de ranch

DenD promoties