De Bespaarrede van Dirk…

Bespaarrede
Door: Ditjes en Datjes
20-09-2022

Landgenoten,  

Rekeningen worden alsmaar hoger en de koopkracht daalt verder. Dat merkt u. En dat merkt Dirk ook. Daarom is dit de Bespaarrede van Dirk met onze bespaarmaatregelen. Belangrijke keuzes die meteen van kracht zijn om dagelijkse boodschappen voor iedereen betaalbaar te houden.  

Zo heeft Dirk meer dan 200 veel gekochte boodschappen in prijs verlaagd. Zoals toiletpapier, volkorenbrood en bananen voor de laagste prijs van Nederland.   

Bij Dirk hoef je ook niet te ‘hamsteren’ voor korting. Kies zelf hoeveel je koopt, met altijd de allerbeste aanbieding per stuk.  

Een klantenkaart hebben we niet. Bij Dirk krijgt élke klant altijd de állerlaagste prijs, dat is onze bonus. 

Geld besparen is voor Dirk belangrijker dan handdoeken sparen. Wij doen dus niet aan spaaracties. Want gratis bestaat niet, de goedkoopste wel.  

Lees al onze maatregelen op Dirk.nl. Kom naar Dirk en bespaar honderden euro’s per jaar! 

Op Dirk kun je rekenen! 

De bespaarmaatregelen van Dirk op een rij: 

1. Dirk verlaagt meer dan 200 veel gekochte boodschappen in prijs. Boodschappen moeten voor iedereen betaalbaar blijven. Dat vinden we heel belangrijk. 

2. Dirk belooft géén prijsverhoging op honderden boodschappen. Ongeacht inflatie. Zo houden we veel gekochte boodschappen de rest van het jaar goedkoop. 

3. Bij Dirk hoef je niet te ‘hamsteren’ voor korting. Kies zelf hoeveel je koopt, met altijd de allerbeste aanbieding per stuk. 

4. Dirk vindt geld besparen beter dan handdoeken sparen. Dirk doet dus niet aan spaaracties. Want gratis bestaat niet, de goedkoopste wel. 

5. Dirk bezorgt niet. Zo blijven onze prijzen lekker laag. Want een bezorgdienst hebben maakt boodschappen duurder. 

6. Bij Dirk krijgt élke klant altijd de állerlaagste prijs, dat is ónze bonus. Voordeel voor iedereen, zonder abonnement, klantenkaart of app. 

Meer DenD