De Bevers slepen Willeke Alberti door loodzware tijd heen

De Bevers slepen Willeke er doorheen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na het verliezen van haar dochter Daniëlle en haar broer Tonny, probeert Willeke Alberti haar leven weer op te pakken. Mede dankzij de steun van John de Bever en zijn man Kees Stevens gaat het naar omstandigheden goed met Willeke. ,,Ze hebben me echt geholpen.”

Ondanks het grote verlies is Willeke blij dat ze besloot door te gaan met haar vak. Langzaamaan probeert ze haar leven weer op te pakken en om haar zinnen te verzetten nam ze een nummer met John de Bever en zijn man Kees op.

‘Mijn broertje was mijn alles’

Het lied met De Bevers is een cover van de klassieker Reisje langs de rijn, een nummer dat Alberti eerder zong met haar vader Willy Alberti. ,,Ik wil dit lied opdragen aan Tonny”, zei Willeke in RTL Boulevard. Volgens haar is zijn overlijden ‘ook een heel groot verlies voor de hele familie.’ ,,Mijn broertje was mijn alles.”

Groot gemis

Aan Shownieuws laat Willeke weten dat ze blij is dat ze de keuze heeft gemaakt om door te gaan met zingen. ,,Ik ben nog steeds heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om door te gaan met mijn vak”, zegt Willeke. ,,Ondanks dat het nog steeds een heel groot gemis is. Maar dat geldt dus niet alleen voor mij, dat geldt voor heel veel mensen die dat verdriet hebben. En dan ben ik toch een gelukkig mens dat ik nog steeds dit vak mag uitoefenen en zoveel liefde terugkrijg van alle mensen, tot de slager tot aan de bakker.”

Steun van De Bevers

Vervolgens richt Willeke zich tot John de Bever en Kees, die naast haar staan. ,,Twee heerlijke vriendjes waar ik ontzettend blij mee ben. Ja, jullie hebben mij echt zó geholpen”, zegt Willeke.

Tags

JOHN DE BEVERWILLEKE ALBERTI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck