De Boer laat met Atlanta kans op kop liggen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

LOS ANGELES – Trainer Frank de Boer heeft met Atlanta United een kans laten liggen om aan kop te komen in de oostelijke divisie van de Amerikaanse voetbalcompetitie MLS. Atlanta United was bij winst op Los Angeles FC in punten op gelijke hoogte gekomen met Philadelphia Union, maar de regerend kampioen van de VS verloor het doelpuntrijke duel met 4-3. De ploeg van De Boer bleef daardoor op drie punten van de eerste plaats staan.

Zes van de zeven doelpunten vielen in de eerste helft. Mohammed Adams bracht Atlanta United binnen 2 minuten op voorsprong, maar in het laatste kwartier voor rust trok Los Angeles FC de wedstrijd met vier doelpunten in een tijdsbestek van 13 minuten resoluut naar zich toe. Topschutter Josef Martinez bracht op slag van rust de spanning terug en na een eigen doelpunt in de 51e minuut van Eddie Segura lag de wedstrijd weer helemaal open, maar Atlanta United wist de opgelopen schade niet meer te herstellen.