De geheime date van prinses Alexia in Madrid

Alexia op geheime date in Madrid
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koningin Máxima is dit keer niet met prinses Amalia naar Spanje gevlogen, maar met prinses Alexia. De twee hadden een ‘geheime date’ in Madrid…

Nadat koningin Máxima slechts een paar weken geleden naar Spanje vertrok voor een skitrip, is ze afgelopen weekend opnieuw in Spanje gespot. Dit keer niet met een vriendin of met Amalia, maar met Alexia.

Geheime date

Moeder en dochter zijn afgelopen vrijdag gespot door de Spaanse krant Vanitatis/El Confidencial toen ze genoten van een lunch in het exclusieve restaurant Horcher. Daar waren Máxima en Alexia niet alleen, want ze hadden een ‘date’ met de Spaanse zakenvrouw Elena Cué en haar dochter Alejandra Cortina.

Spaanse pers

De dames zaten aan een tafel bij het raam. Máxima droeg een oranje pak van het merk Joseph en Alexia droeg een bordeauxrood jasje. Toen ze uitgegeten waren, verlieten Máxima en Elena apart van elkaar het restaurant. Elena en haar dochter gingen via de hoofdingang naar buiten waar een chauffeur op hen stond te wachten.

De Spaanse pers hoopte dat Máxima en Alexia daarna naar buiten kwamen, maar dat gebeurde niet. Moeder en dochter waren zich ervan bewust dat er fotografen buiten de deur aan het wachten waren, dus verlieten ze via een zijdeur het pand. Daar stond een auto met een Nederlands kenteken op hen te wachten.

Kort bezoek

Overigens was het een kort bezoek, want gisteren kwam Máxima aan in Colombia voor een bezoek in het kader van haar werk voor de Verenigde Naties. Met twee lijnvluchten vloog de koningin naar Medellín. Uit veiligheidsoverwegingen verliet ze het toestel waarmee ze van Bogotá naar Medellín vloog niet per vliegtuigtrap, maar ‘gewoon’ door de slurf.

Tags

PRINSES ALEXIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck