De Hertogin van Cambridge is jarig!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Het is vandaag een heuglijke dag van prins William en zijn vrouw Catherine. De laatstgenoemde mag veertig kaarsjes uitblazen! Daarom zijn drie portretfoto’s vrijgegeven…

Feest in het Britse Koningshuis! Prinses Catherine, vrouw van prins William en ook wel bekend als Kate Middleton, viert vandaag haar veertigste verjaardag. De hertogin van Cambridge, die ruim tien jaar geleden officieel toetrad tot het koningshuis, is getrouwd met prins William. Zij is, als alles volgens plan verloopt, de vrouw van de toekomstige koning. Samen met William heeft ze drie kinderen: George Alexander Louis, Charlotte Elizabeth Diana en Louis Arthur Charles.

Goede relatie

De relatie tussen prinses Catherine en de Queen zou goed zijn. De Telegraaf schreef gister zelfs dat de hertogin van Cambridge de ‘rots in de branding’ van de Koningin Elizabeth is. De Britse krant The Mirror schreef eveneens dat de banden tussen de twee goed zijn. Al meldt die krant dat de monarch in het begin wel twijfels had over de geschiktheid van de prinses.

Drie portretfoto’s

Ter ere van de veertigste verjaardag van de hertogin zijn drie nieuwe portretfoto’s vrijgegeven. De foto’s zijn gemaakt door Paolo Roversi. Hij vertelde over de prachtplaatjes het volgende: ,,Ik wilde haar niet als een hertogin afbeelden, maar zo puur en eigentijds mogelijk.” De foto’s worden getoond op plekken die een speciale betekenis voor Catherine hebben. De foto’s zijn afgelopen november in Londen gemaakt.

Tags

JARIGKATE MIDDLETONKONINGIN ELIZABETHPRINS GEORGEPRINS LOUISPRINS WILLIAMPRINSES CATHERINEPRINSES CHARLOTTE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck