De Jeugd van Tegenwoordig te zien op nieuw Amsterdams festival

Door: DitjesDatjes
18-05-2022

Onder meer De Jeugd van Tegenwoordig, Gotu Jim en Sophie Straat treden op tijdens een nieuw festival genaamd Sounds Like Trouble. Het festival vindt op 4 september plaats in de Tuinen van West in Amsterdam.

In totaal treden 35 nationale en internationale artiesten op, verdeeld over zes podia. Qua muziek zal een mix tussen onder meer hiphop, house, pop, techno, afrobeat en electro te horen zijn.

Het festival komt voort uit een samenwerking tussen evenementenorganisatoren Intercell, Elevation Events, VD Events en Live in Concert. “We vonden, na twee jaar festivalstilte, dat Amsterdam toe is aan een nieuw geluid. Een festival waar het weer wat rauwer mag en waar afgekaderde genres passé zijn”, zegt een woordvoerder van Intercell. “Met Sounds Like Trouble gaat een langgekoesterde wens van ons in vervulling; een eigenwijs festival met frisse Amsterdamse partijen.”

De line-up bestaat verder uit onder anderen de Nederlandse artiesten Antunes, Cincity, Kalle en William Djoko en buitenlandse artiesten als de Britse dj Lauren Lo Sung, de Duitse dj SNTS en de Zuid-Afrikaanse DJ Lag.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD