‘De Luizenmoeder-film op komst’

Film de Luizenmoeder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Drie miljoen mensen zaten iedere week voor de buis om de nieuwe aflevering van De Luizenmoeder te kijken. Toen bekend werd dat er een tweede seizoen werd gemaakt, waren velen dan ook enthousiast. Inmiddels is het alweer een tijdje stil rondom de serie, maar nu verbreekt actrice Meral Polat die stilte.

Geruchten over film

Een derde seizoen gaat waarschijnlijk niet komen, maar wie weet hebben de fans van De Luizenmoeder wel iets anders om naar uit te kijken. Er gaan al een tijdje geruchten rond over een film met de inmiddels beroemde juf Ank. Deze geruchten zijn alleen nooit bevestigd. Actrice Meral, die in de serie Mel speelt, reageert nu op de vraag van weekblad Weekend of er inderdaad een film komt. ,,Ja, maar daar mag ik volgens mij nog niks over zeggen.”

Neppe trailor

Vorig jaar maart verscheen er een trailer van wat De Luizenmoeder-film moest zijn. Die beelden uit de trailer waren alleen al oude beelden, al eerder uitgezonden in afleveringen van de serie. Nepnieuws dus. Rond diezelfde tijd vertelde Diederik Ebbinge, meester Anton in De Luizenmoeder, ook dat hij een vervolg niet zag zitten. ,,Om nog een keer drie maanden met een snor en een permanent rond te gaan lopen, daar heb ik gewoon geen zin meer in.”

Het is dus nog even afwachten of er een film komt van De Luizenmoeder. Hopelijk spreekt Meral de waarheid en kunnen alle fans binnenkort weer genieten juf Ank, meester Anton, Hannah, Nancy en Volkert.

Tags

DE LUIZENMOEDERDIEDERIK EBBINGEFILMHENRY VAN LOONILSE WARRINGAMERAL POLATSEIZOENENSERIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck