De maat is vol voor Frank Lammers

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Frank Lammers is klaar met de sluiting van het onderwijs. Hij vindt dat kinderen naar school moeten kunnen, óók na de middelbare school.

Acteur Frank Lammers is klaar met de schoolsluitingen, dat vertelt hij in een video op Instagram. Hij begint de video met de mededeling dat zowel hij als zijn zoon twee keer gevaccineerd en geboostered tegen het coronavirus zijn. Hij hoorde dat zijn zoon na vakantie niet naar school mag. Daarover vertelt hij: ,,Nou is de maat wel een beetje vol.”

Hij vindt niet dat alle maatregelen tegen corona moeten worden opgeheven, maar, hij vindt wel: ,,Onze kinderen moeten gewoon naar school en dan moeten we maar leren leven met een nieuwe realiteit waarin dit soort ziektes bestaan.” Hij benadrukt dat hij vindt dat de scholen open moeten: ,,Want nu ben je het ene kwaad met het andere kwaad aan het bestrijden”, aldus de acteur. De acteur krijgt onder zijn bericht veel steun van volgers.

Blijven dicht

Met de komst van de nieuwe omikronvariant van het coronavirus is besloten de kerstvakantie een week eerder te laten beginnen. De basisscholen en scholen in het voortgezet onderwijs gaan na de kerstvakantie wel weer gewoon open. Het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger beroepsonderwijs en de universiteiten blijven nog dicht.

Tags

ACTEURCORONACORONAVIRUSFRANK LAMMERSVACCINATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck