De mannen en vrouwen achter de Top 2000-dj’s

Top 2000
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Terwijl een groot deel van Nederland gezellig met het gezin, familie of vrienden rondom de kerstboom zit, zijn er een paar mensen die de huiselijke gezelligheid verlaten voor de radiostudio.

Leo en Ricky

Leo Blokhuis is de nieuwe aanwinst van het Top 2000-team. Al jaren is hij het gezicht van tv-programma’s zoals Top 2000 à Gogo, maar nu is hij dus ook te horen tussen kerst en nieuwjaar. Dat betekent dat zijn vrouw Ricky Koole hem ’s nachts moet missen, want Leo zal van 00.00 tot 2.00 uur te horen zijn. Samen hebben Leo en Ricky twee kinderen en uit een eerdere relatie heeft Leo er ook nog twee.

https://www.instagram.com/p/B5V0nigprkj/

Jan-Willem en Mieke

Jan-Willem Roodbeen is al jaren gelukkig met zijn vrouw Mieke. Samen hebben ze drie kinderen. Mieke steunt Jan-Willem waar het maar kan. Toen de dj hoorde dat hij samen met Jeroen Kijk in de Vegte de ochtendshow op NPO Radio 2 mocht presenteren vond zijn vrouw dat geen probleem. ,,Ze twijfelde geen moment. Ze zei meteen hoe gaaf ze het voor me vond. En dat we ’s avonds geen oppas meer hoeven te regelen”, vertelde Jan-Willem daarover tegen het AD.

https://www.instagram.com/p/B52ufQHJQcF/

Bart en Anneloes

Over het privéleven van Bart Arens is maar weinig bekend. Wel weten we dat hij in 2010 trouwde met zijn grote lieve Anneloes. Hij vroeg haar ten huwelijk toen ze op vakantie in Parijs waren. Samen met haar heeft hij drie kinderen.

https://www.instagram.com/p/BxedoZ_IvnA/

Gijs en Cher

Gijs Staverman zei altijd dat hij getrouwd was met zijn werk. Maar in juli werd hij toch verliefd op een ‘echte’ vrouw. Inmiddels heeft hij zelfs het plan om te trouwen met Cher, want begin december vroeg hij haar ten huwelijk in Las Vegas!

https://www.instagram.com/p/B5uVUp9p0qA/?utm_source=ig_embed

Rob Stenders

Rob Stenders was jaren samen met oud-hockeyster Margje Teeuwen. Over hun scheiding, die naar verluidt in 2017 heeft plaatsgevonden, is maar weinig bekend.

Ruud de Wild en Olcay

Ruud de Wild heeft een bewogen liefdesleven achter de rug. Zo was hij getrouwd met Datum Dagelet, en ook is hij getrouwd geweest met Aafke Burggraaff. Begin 2018 had hij nog een relatie met Ilse Knijn, maar die liep deze zomer op de klippen. Tegenwoordig is hij gelukkig met Olcay Gulsen, met wie het in 2019 twee keer ‘aan’ ging en één keer ‘uit’.

https://www.instagram.com/p/B52lATkBpa5/

 

Wouter van der Goes

Over het liefdesleven van Wouter van der Goes is in de media maar weinig geschreven. Het is dan ook onduidelijk of hij momenteel een relatie he

Stefan Stasse

Ook Stefan Stasse heeft zijn privéleven altijd goed geheim weten te houden voor de media. Zelfs op zijn sociale media gaat het bijna alleen maar over radio maken. Toch gaf hij een tijd terug een groot interview in Zin. Daarin vertelde hij dat hij samen is met Femke, die twintig jaar jonger is dan hij.

Annemieke Schollaardt

In 2010 trouwde Annemieke Schollaardt met Phil Tilli. Samen kregen ze dochtertje Jet. Annemieke en Phil wisten dat hun relatie goed zat, want vijf maanden na hun eerste ontmoeting stapten ze met elkaar in het huwelijksbootje.

https://www.instagram.com/p/B5qA_uiHwJa/

Paul Rabbering

Paul Rabbering brak vorig jaar met zangeres Krystl na een relatie van zes jaar. Hij had al snel een nieuwe vriendin en ook was zij snel zwanger! In augustus is Paul vader geworden van zoontje Abel Bowie.

https://www.instagram.com/p/B1ECLChoIee/?utm_source=ig_embed

Rick en Sylvia

Dj Rick van Velthuysen is samen met Sylvia. Ze zijn al jaren getrouwd en hebben samen twee kinderen. Dochter Yentl en zoon Yannick.

https://www.instagram.com/p/B6Di0NRps-c/

Frank van ’t Hof

Frank van ’t Hof betrekt zijn vriendin Coco bij zijn baan. Op nationale Vrouwendag mocht zij namelijk naast hem plaatsnemen in de stoel van de presentator. Coco is zenderproducer bij NPO 2, en weet dus precies hoe het is om van radio te houden.

https://www.instagram.com/p/B2tVXu9Ikfg/

 

Tags

Annemieke SchollaardtBart ArensDJFrank van't HofKerstLeo BlokhuisNieuwjaarPaul RabberingRadio 2Rick van Velthuysen

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie