De meest bizarre uitspraken van Doutzen Kroes

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Volgens velen is het duidelijk: Doutzen Kroes is volledig de weg kwijt. Ze lijkt er een sport van te hebben gemaakt om de meest controversiële uitspraken met haar volgers op Instagram te delen. DIT zijn haar meest bizarre uitspraken…

Waar we Doutzen vroeger kende van haar succesvolle modellencarrière, kennen we haar nu van alle complottheorieën over onder andere het coronavirus. Nu ligt Doutzen opnieuw onder vuur: dit keer niet vanwege haar ideeën over het coronavirus, maar vanwege haar bizarre theorie over het genezen van kanker.

‘Klap in het gezicht’

Doutzen deelde gisteren in Instagram Stories dat een wandeling in het bos goed zou werken tegen kanker. ,,Het bos bezoeken kan ervoor zorgen dat er een grote stijging te zien is, in het zowel het aantal als de werking van natuurlijke ‘killercells’. Die cellen zijn één van de manieren waarop ons lichaam kanker tegengaat”, deelde Doutzen.

De uitspraak raakt bij velen een gevoelige snaar. ,,Het is een klap in het gezicht van iedereen die aan kanker lijdt of iemand eraan verloren heeft”, luidt het op Twitter. Velen noemen het kwalijk dat Doutzen zo’n bizarre theorie met haar 8 miljoen volgers deelt.

Complotdenker David Icke

Het is niet de enige bizarre uitspraak die Doutzen met haar volgers heeft gedeeld. Zo zei ze onlangs dat het een schande is dat de Britse complotdenker David Icke niet welkom is in Nederland. David gelooft dat de wereld wordt geleid door een elite van reptielen die de mensheid aan zich wil onderwerpen.

,,Sinds wanneer verbieden we mensen in Nederland?”, schreef Doutzen in Instagram Stories. ,,Omdat ze niet meegaan met het politieke verhaal? We hoeven het niet allemaal met elkaar eens te zijn, maar we moeten wel altijd de vrijheid van meningsuiting respecteren!”

‘Hoe ver ben jij heen?’

In talkshow Jinek werd de post van Doutzen besproken. ,,Hoe ver ben jij inmiddels heen, Doutzen Kroes, dat je dat doet?”, vroeg tafelgast Özkan Akyol zich af. ,,Je weet dat als die man komt, dat er rellen gaan komen. Dat is ook aangekondigd. Verschillende groepen wilden ook tegendemonstraties gaan doen. Waarom zou je dat faciliteren als Nederland als je het vooraf weet?”

Coronavirus

Doutzen begon met deze bizarre uitspraken toen het coronavirus uitbrak. Ze liet destijds weten ‘urenlange research’ te hebben gedaan en te twijfelen aan de oprechtheid van de media, farmaceutische industrie, regeringen en grote bedrijven. Doutzen suggereerde dat zij verkeerde motieven zouden nastreven in deze donkere tijden.

,,Is het gemakkelijker om een ​​door angst gedreven samenleving te beheersen?”, schreef ze destijds op Instagram. ,,Willen ze het beste voor ons? En met ‘zij’ heb ik het over de media, de farmaceutische industrie, onze regeringen en alle grote bedrijven die heel andere belangen hebben dan de onze, zo lijkt het.” Ook liet ze weten zich absoluut niet te laten vaccineren tegen het coronavirus. Overigens ontving Doutzen wél duizenden euro’s aan coronasteun…

Tags

DOUTZEN KROES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck