De Meilandjes keren terug naar Nederland

Door: DitjesDatjes
03-02-2020

De familie Meiland zegt Frankrijk vaarwel. Martien, Erica en Maxime verlaten hun chateau en keren terug naar Nederland, vertellen ze aan Shownieuws.

“Nou, we hebben zulk leuk nieuws: we gaan namelijk verhuizen! Maar niet hier in Frankrijk, maar we gaan terug naar Nederland”, laat kasteeleigenaar Martien weten. De familie vierde afgelopen weekend nog dat ze precies een jaar geleden hun intrek namen in het kasteel. Het seizoen maken ze af en mensen die gereserveerd hebben, zijn de komende maanden ook gewoon welkom. “Dus we gaan gewoon nog lekker door, we zijn nog volop aan het verbouwen”, aldus Erica. Het chateau is nog niet verkocht. In Nederland zou de familie inmiddels al wel een huis hebben gekocht.

Chateau Meiland was de afgelopen maanden een enorme kijkcijferhit. Het tweede seizoen trok wekelijks meer dan een miljoen kijkers en ook de kersteditie trok een miljoenenpubliek. Eerder dit jaar won het programma de Gouden Televizier-Ring. Het derde seizoen is later dit jaar te zien bij SBS6.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD