De Munk gaat tegenaangifte doen tegen vrouw die aangifte deed

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Danny de Munk gaat een tegenaangifte doen tegen de vrouw die aangifte tegen de zanger heeft gedaan van verkrachting. Dat heeft zijn advocaat Royce de Vries donderdag gezegd in RTL Boulevard.

“Naar de mening van Danny heeft zij een valse aangifte gedaan”, aldus De Vries. “Daarom zal er een tegenaangifte gedaan worden.” De Vries heeft donderdag een brief hierover gestuurd naar de advocaat van de vrouw. Ook wil De Munk de vrouw onder ede horen over haar aantijgingen.

Eerder deze maand werd bekend dat een vrouw aangifte van verkrachting heeft gedaan tegen De Munk. Het slachtoffer zou zo’n vijftien jaar geleden nauw met hem samen hebben gewerkt bij de musical Ciske de Rat. In april berichtte roddelvlogger Yvonne Coldeweijer over talloze meldingen van seksueel overschrijdend gedrag.

Royce de Vries ontkende dat De Munk “zich ooit schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, laat staan aan strafbare feiten”. Volgens De Vries was De Munk “onthutst over deze onterechte beschuldigingen” en zou hij zich beraden over juridische vervolgstappen.

Danny de Munk heeft wel toegegeven dat hij vijftien jaar geleden is vreemdgegaan. Maar van enige dwang is nooit sprake geweest, beklemtoont de Ciske de Rat-ster. De acteur zegt “echt kapot” te zijn van de situatie. “Mijn karakter is kapotgemaakt. Over elk woordje moet ik nadenken. What the fuck man”, aldus De Munk.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie