De reden dat Meghan Markle niet bij afscheid queen was

De reden dat Meghan afwezig was
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Er wordt veel gespeculeerd waarom Meghan Markle (41) haar prins Harry (37) niet vergezelde in Schotland om afscheid te nemen van koningin Elizabeth. Een bron vertelt aan In Touch wat de reden van haar verzuim is…

‘Wil Meghan er zelf niet bij zijn?’ of ‘is Markle niet welkom?’ zijn veel gestelde vragen. Eerst schrijven media dat Markle en haar Harry samen naar Balmoral, het kasteel in Schotland waar de queen haar laatste adem heeft uitgeblazen, zouden gaan.

Niet prettig

Een bron laat aan In Touch weten dat Meghan zich er niet prettig bij voelt om Harry te vergezellen. In eerste instantie wordt er nog geschreven dat Meghan prins Harry zou vergezellen naar Schotland. Later blijkt dit niet het geval te zijn.

Een ingewijde laat weten dat Meghan zich hier niet prettig bij voelt. ,,Meghan vond het niet gepast om naar Balmoral te gaan gezien haar geschiedenis met de koninklijke familie. Daarnaast mocht alleen directe familie erbij zijn, dus ze was ook niet welkom”, aldus de bron.

‘Speciale connectie’

Verrassend vinden velen. Gezien de band tussen Meghan en Harry met Elizabeth wel goed was. Het stel heeft er zelfs voor gekozen om hun dochter Lilibet naar Elizabeth te vernoemen. Lilibet was een koosnaam van de koningin. ,,We hebben een speciale connectie”, onthulde prins Harry eerder dit jaar nog. ,,We praten over dingen waar ze met andere mensen niet over kan praten”.

Tags

BRITS KONINGSHUISMEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRYQUEEN ELIZABETH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck