De stekker gaat eruit bij Merel’s Ladies Night…

Door: Jessie Baltus
05-04-2020

In deze tijd wordt er meer tv gekeken dan anders. Merel Westrik’s Ladies Night verliest daarentegen kijkers en daarnaast zou het niet zeker zijn of de talkshow terugkeert na de coronacrisis.

Bridget Jones

Talpa trekt de stekker eruit bij Ladies Night vanwege de coronacrisis, schrijft het AD. Er zijn nog maar zes afleveringen geweest in dit tweede seizoen, maar langer mocht het niet duren. Daarnaast zou het dus niet duidelijk zijn of het programma nog terugkeert na deze crisis.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een woordvoerder vertelt: ,,Talpa Network volgt de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM. Binnen die richtlijnen hebben we een aantal afleveringen van Ladies Night gemaakt maar we hebben nu toch besloten de opnames te staken.” Vervelen hoeven kijkers zich niet: in plaats van Ladies Night zouden op de woensdagavond films zoals Love Actually en Bridget Jones’ Diary worden uitgezonden volgens het AD.

Slechts 163.000

Talpa kan nog niet zeggen of Ladies Night terugkeert op een bepaald moment. ,,Er wordt nog hard gewerkt aan het schema voor later dit jaar en hierover volgt pas op een later moment informatie.”

Kijkcijfers zouden tegenvallen voor de talkshow, schrijft het AD. Woensdag zouden er 163.000 mensen op de bank zitten voor Ladies Night en dit is een flinke daling ten opzichte van begin maart. Toen waren er namelijk nog 257.000 kijkers. Deze daling zou niet in lijn zijn met het verschijnsel dat er juist meer televisie wordt gekeken door de coronacrisis.

Meer DenD