De verrassing van B&B Vol Liefde: Astrid’s hart toch veroverd

|||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

In dit seizoen van B&B Vol Liefde is Astrid haar doel om de man van haar dromen te vinden om haar bed & breakfast mee te delen. Dit lijkt moeilijker dan verwacht. De liefde voor haar kinderen is zo groot, is er wel ruimte voor een man? En is ze wel klaar om haar hoge muurtje af te breken? In de laatste aflevering blijkt Astrid zich toch open te stellen voor Harmjan…

,,Het hele avontuur zit erop. De rollercoaster is voorbij”, begint Astrid. ,,Wat het hele avontuur mij heeft gebracht is… Ik vind het voornamelijk bijzonder dat vreemde mannen op basis van een filmpje zich aanmelden om mij te leren kennen”, vindt de B&B eigenaresse. ,,En dan komen de mannen hier en dan blijken ze ook nog vol respect over jou spreken. Dat is apart! Misschien dat ik eruit geleerd heb dat ik toch best oké ben en dat ik de moeite waard ben”, aldus Astrid. 

‘Dat was heel leuk’

,,Gelukkig hebben Harmjan en ik contact gehouden”, onthult Astrid in een zelf opgenomen filmpje. ,,Harmjan is een aantal keer bij mij geweest. Dat was heel leuk, en dat is nog steeds heel leuk! Het is nog steeds heel leuk als hij er is, als hij weer langskomt.”

Grote verrassing

Dan komt de grote verrassing: Harmjan komt in beeld en gaat bij Astrid zitten. ,,Ik ben ook blij als hij er is”, gaat ze verder en lachen als twee tortelduifjes naar elkaar. ,,Ik ben weggegaan na de opnames met het feit van: de klik is er, maar lukt het Astrid om zich open te stellen?” vroeg Harmjan zich af. ,,Na terugkomst in Nederland hebben we snel contact met elkaar opgenomen. Toen was het wel duidelijk dat ik heel snel op en neer moest voor een bliksembezoek.”

Ook een van Astrids kinderen komt erbij in beeld. ,,Zoals je ziet gaan de kinderen er ook heel goed mee om”, vertelt ze. Om er een mooi eind aan te breiren geven Harmjan en Astrid elkaar een dikke zoen en knuffel.

Tags

ASTRIDB&B VOL LIEFDEHARMJAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck