De vrijdagavond zal nooit meer hetzelfde zijn

Ali B ruzie met Waylon column
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Rozengeur en maneschijn is het nog allerminst bij The Voice of Holland. Uit de uitgelekte beelden blijkt dat in de pauze de coaches Ali B en Waylon elkaar niet meer kunnen uitstaan. In een niets verhullende scheldpartij wordt de sugarcoated-laag van het succesprogramma in een keer aan gruzelementen geslagen.

Lekker bezig. Het is alsof je naar een asociale burenruzie zit te kijken. Zelfs Rijdende Rechter Frank Visser zou meteen de benen nemen en het afdoen als een hopeloze zaak.

Op de videobeelden is te zien dat Waylon kennelijk het bloed onder de nagels van Ali heeft weggehaald. De rapper uit Almere zag geen andere mogelijkheid om verhaal te halen bij zijn collega-coach en dat ging er verbaal nogal ruig aan toe.

Wat een onthutsend slecht voorbeeld voor al die jongeren die wekelijks wegdromen als ze naar het commentaar van de coaches luisteren. Zo inlevend, zo sociaal, zo enthousiast.

De praktijk is een andere. De wereld van The Voice met de zogenaamde ideale coaches op de rode draaistoelen is een luchtkasteel, een sprookje, een toneelstukje. 

Gaan we het rijtje coaches af dan is het Anouk die vorig jaar overhoop lag met de inmiddels uitgerangeerde Lil Kleine en die dit jaar ook nog nieuweling Jan Smit een veeg uit de pan gaf. Dezelfde Jan Smit die trouwens bij het gebekvecht van Waylon en Ali stoïcijns voor zich uit bleef kijken en in zijn papieren bladerde.

Goed dat we dit allemaal weten. De vrijdagavond zal nooit meer hetzelfde zijn. John, grijp in. Weg met die lui.

Tags

ALI BJOHN DE MOLTALPAWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck