De zwanenzang van Dre bij huwelijksaanzoek

Huwelijksaanzoek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het is over en uit tussen Dre en Monique. Dit meldt een betrouwbare bron aan weekblad Story. Ook zou er een dikke streep staan door het huwelijk van de twee. Betekenen de mooie woorden van Dre in zijn huwelijksaanzoek dan niks meer?

Na het Bridget-drama waar het stel vorig jaar nog mee te kampen had leek het koek en ei te zijn tussen Dre en Mo. Maar dit alles zou schone schijn zijn geweest. Volgens de bron aan Story is de bom op Bonaire flink gebarsten tussen het stel. Het huwelijk van de 27-jarige zanger en de 43-jarige Monique is definitief van de baan volgens de berichten.

Huwelijksaanzoek

Dre moest flink door het stof om toch het hart van zijn Monique terug te krijgen. Zelfs tijdens het huwelijksaanzoek sprak hij uitgebreid over zijn periode als ‘lul en egoïst’. De zanger leek er een gezonde portie zelfreflectie bij te hebben gekregen en bracht een prachtige ode aan Monique. Zijn die woorden nu nog iets waard?

,,Lieve schat. Ik kan het heel kort houden, maar ik wil liever benadrukken hoe veel ik van je hou. Wij hebben zó veel met elkaar meegemaakt, meer dan sommigen in een heel leven”, begon André, terwijl Monique verstijft van spanning in de romantische kamer met kaarslicht stond.

Dre wist dat hij in het huwelijksaanzoek het Bridget-drama niet voorbij kon laten gaan.

,,Veel hoogtepunten, maar ook veel dieptepunten. Ik was een lange tijd op zoek naar mezelf, wat er uiteindelijk toe leidde dat ik de controle volledig verloor over mijn leven. En ook van jou en Dre.”

‘Egoïst’

Monique werd als een zak vuil buiten de deur gezet toen Dre zijn oog had laten vallen op de RTL Boulevard-presentatrice. ,,Ik heb je behandeld als een lul, een egoïst”, bekende hij in zijn aanzoek.

Toch hoorde zijn hart na alle drama en pijn bij Monique, de moeder van zijn enige kind. ,,Maar échte liefde overwint alles, en dat blijkt. Ik vind dat je dit ook vele jaren eerder hebt verdiend, maar ik ben eigenlijk heel blij dat dit nu pas gebeurt. Want ik kan nu met een heel oprecht hart, als iemand die volledig uit liefde praat, uit zichzelf denkt, uit zichzelf handelt, de vraag stellen die ik veel eerder had moeten doen. Wil je met me trouwen?”

Begeleid onder haar lievelingsnummer ‘The Time Of My Live’ antwoordde Monique volmondig: ,,Ja heel graag”

Zou zij wensen deze woorden nu terug te kunnen nemen?

Tags

BREUKDRE HAZESHAZES BRUILOFTMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck