Deadline: HBO brengt Batgirl van Belgische regisseurs niet uit

Door: DitjesDatjes
02-08-2022

Een zware dobber voor het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah. Volgens verschillende Amerikaanse media, waaronder het toonaangevende Deadline, is producent Warner Bros. van plan om de door de Belgen geregisseerde superheldenfilm Batgirl voorlopig niet uit te brengen in de bioscoop of op streamingsdiensten.

De op het DC Comics-personage Barbara Gordon gebaseerde film was in eerste instantie bedoeld voor een release op het platform HBO Max. Vanwege onder meer de coronapandemie werd besloten de film toch in de bioscoop uit te brengen. Echter besloot Warner Bros. recent dat het alleen nog hele grote films in de bioscoop wil brengen en Batgirl zou daaraan niet voldoen. Waarom de film dan niet alsnog alleen op HBO Max wordt uitgebracht maakt de berichtgeving, die is gebaseerd op ingewijden, niet duidelijk.

De studiobazen van Warner Bros. zouden wel groot fan zijn van zowel de Belgische El Arbi en Fallah als van Leslie Grace, die de hoofdrol van Batgirl vertolkt. Om die reden zouden ze wel snel weer met voornoemde mensen willen samenwerken aan andere projecten. Deadline schrijft dat Warner Bros. vooralsnog niet wilde reageren op het verhaal.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD