Deelnemer My 600-lb life overleden

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Sean Milliken, deelnemers van het TLC-programma ‘My 600-lb life’ is op 29-jarige leeftijd overleden. De man woog tijdens zijn deelname aan het programma 400 kilo. Hoewel hij tijdens de opnames 180 kilo afviel, begaf zijn hart het onlangs.

Moeder

Zondag kreeg Sean moeite met ademen, vertelt zijn vader dinsdag op Facebook. ,,Ze konden hem weer bij brengen, maar niet lang daarna stopte zijn hart ermee.”

In 2018 werd Sean nog een keer gefilmd door TLC voor een terugblik special. Daarin vertelden kandidaten hoe het nu met hun ging en of het hen was gelukt het dieet voort te zetten. Sean vertelde dat zijn moeder, die zijn grote steun en toeverlaat was, is overleden. ,,Een maand geleden werd mijn moeder naar het ziekenhuis gebracht omdat ze zich niet goed voelde”, vertelde Sean destijds. ,,Het ging van kwaad tot erger. Ze had nierfalen en is daaraan overleden. Ik weet niet wat ik moet doen. Mijn moeder was alles voor mij.” Ondanks het verlies van zijn moeder bleef hij doorgaan met afvallen.

Zelfmoord

Binnen één jaar zijn er drie voormalig deelnemers van het programma ‘My 600-lb life’ overleden. In augustus stierf Lisa Fleming op 50-jarige leeftijd aan gevolgen van haar overgewicht en niet lang daarvoor pleegde James Bonner zelfmoord. In 2017 overleed Robert Buchel tijdens de opnames van het programma aan een hartaanval.

Tags

AFVALLENDEELNEMERHARTAANVALKILO'SMY 600-LB LIFEOVERLEDENZIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck