‘Deelnemer TLC-programma 1000-lb Sisters mishandelt verpleegster’

1000-LB sister mishandelt verpleegster
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In het TLC-programma 1000-lb Sisters worden de zwaarlijvige zussen Amy en Tammy gevolgd in hun proces om af te vallen. Maar Tammy blijkt zich zo erg te misdragen dat niemand haar meer wil helpen. Toen ze in een rehab zat zou ze zelfs een verpleegster hebben mishandeld…

In 1000-lb Sisters worden de zussen Amy en Tammy gevolgd, die samen meer dan 450 kilo wegen. In het eerste seizoen kwamen ze eindelijk op het punt dat ze willen afvallen, maar er is nog steeds een lange weg te gaan. Hun zwaarlijvigheid is de enige inkomstenbron die de zussen hebben omdat ze door hun gewicht amper kunnen bewegen. Hierdoor is een normale baan niet mogelijk.

Slechte houding

In het nieuwe seizoen van het programma krijgt Tammy een nieuwe verzorger die haar helpt om gewicht te verliezen. Maar toen Tammy een oproep deed voor een nieuwe verzorger, zouden er maar drie mensen zich hebben aangemeld.

En dat zou alles te maken hebben met haar slechter houding. Volgens Amy zijn zorgverleners op de hoogte van het gedrag van Tammy en weigerden vervolgens om te komen.

Verpleegster mishandeld

Het is al lang bekend dat Tammy geen favoriet is bij het publiek en alle mensen om haar heen slecht behandelt. Maar fans melden aan Amerikaanse media dat er meer aan de hand is. Zo vertrok ze naar een kliniek voor haar voedselverslaving maar kwam snel weer terug zonder veel afgevallen te zijn.

Tammy zou de kliniek hebben verlaten zonder de behandeling af te maken en dat zou alles te maken hebben met haar woedeprobleem. Ze zou een verpleegster hebben mishandeld en dat zou zo erg zijn geweest, dat ze de rehab direct moest verlaten. Fans hebben laten weten al lang klaar te zijn met Tammy, en het is nog maar de vraag hoe lang het programma haar nog zal helpen.

Tags

1000-LB SISTERSMISHANDELINGPROGRAMMATLC

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck