Deelt ex-vrouw Sergio Herman hier een sneer uit?!

Door: Lies Jansen
04-05-2021

De scheiding van Ellemieke Vermolen en Sergio Herman heeft voor een hoop media-aandacht gezorgd. De geruchtenmolen draait op volle toeren. Nu lijkt het er ook nog eens op dat Ellemieke een subtiele sneer uitdeelt aan ex-man Sergio.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Dronken achter het stuur’

Na een huwelijk van twaalf jaar hebben de twee besloten ieder hun eigen weg te gaan. Niet veel later werd Sergio dronken achter het stuur aangehouden. Hierbij was hij niet alleen. Hij overtrad de avondklok met een onbekende vrouw aan zijn zij. 

‘Een sterke vrouw zoekt geen wraak’

,,Fijne dinsdag… Een sterke vrouw zoekt geen wraak. Ze gaat door en laat karma haar vuile werk doen”, plaatst Ellemieke nu in haar Instagramverhaal. Deelt ze hiermee een sneer uit aan haar ex-man Sergio? 

Buitenechtelijke relatie?!

De precieze reden achter de scheiding is nog niet bekend. Zoals aangegeven draait de geruchtenmolen volle toeren. Er wordt gespeculeerd over een buitenechtelijke relatie. Zo publiceerde Ellemieke vlak voor bekendmaking van de scheiding, een foto met het liedje ‘Lippenstift’. Een hit van Marco Borsato, John Ewbank en rapper Snelle. Dit liedje gaat over een getrouwde man die een affaire aangaat met een andere vrouw. 

Meer DenD