DekaMarkt Santpoort-Zuid opent feestelijk op nieuwe locatie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Vanochtend opende Nel Kat, dochter van DekaMarkt-oprichter Dirk Kat, samen met Pieter Rozendaal, directeur DekaMarkt, een compleet nieuwe winkel in Santpoort-Zuid. De supermarkt, voorheen gevestigd op de Bloemendaalsestraatweg, bevindt zich nu aan het Blekersveld achter de oude winkel. De opening ging gepaard met diverse feestelijke activiteiten.

Pieter Rozendaal is trots: ‘Vandaag vieren we feest. Santpoort-Zuid bezit sinds vandaag een prachtige supermarkt. In de flink ruimere winkel vind je nu een aantal nieuwe versafdelingen. Zo komt bij het binnengaan de geur van vers gebrande noten je tegemoet, snijdt de slager ter plekke het vlees voor je af en komt de kaas vers van het mes. Kom het vooral zelf ervaren!”

Scholenactie
De Dalton School speelde een grote rol bij de opening. Maar liefst 5 klassen (3 kleuterklassen en 2 klassen uit de bovenbouw) zongen een lied of voerden een dans uit. De klas met het beste optreden wint een jaar lang fruit in de klas.

Feestactiviteiten
Vandaag krijgt elke klant die boodschappen afrekent een leaflet met een unieke code. Met deze code kunnen ze bij de speciale kluis controleren of ze iets hebben gewonnen. Tot het prijzenpakket behoren 10 big shoppers vol boodschappen en diverse cadeaukaarten van elk 75 euro boodschappen tegoed bij DekaMarkt. De gehele openingsweek krijgen de eerste 250 betalende klanten een gratis product.

Boodschappen doen kan 7 dagen in de week. Maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 20.00 uur. Parkeren kan in onze parkeergarage en is de eerste 1,5 uur gratis

Tags

DIRKOPENINGWINKEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie