‘Demi de Boer RAZEND op Ronnie Flex’

Demi de Boer WOEST op Ronnie FLex
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Demi de Boer zou woest zijn om het gerucht dat over Ronnie Flex rondgaat. Ze zou maanden geleden al hebben gehoord dat hij met een andere dame is, terwijl hij tegen Demi heeft gezegd dat hij hoopt op een verzoening met háár…

Yvonne Coldeweijer bracht gisteren juice over Ronnie Flex naar buiten. ,,Het gaat al een tijdje rond in Zoetermeer, maar nu heb ik ook van directe spionnen gehoord dat Quentin (de ex van Channah Koerten) zijn zusje zwanger is van Ronnie Flex”, meldde Coldeweijer op haar juicekanaal.

Derde dochter?

Volgens spionnen van Coldeweijer vertelt de dame dit zelf in haar omgeving. ,,Dat zou betekenen dat Ronnie Flex voor de DERDE keer een dochtertje verwacht”, schreef de juicekoningin. Later bleek dat de dame in kwestie nog niet zéker weet dat Ronell, zoals Ronnie Flex echt heet, de vader van haar dochter is, maar dat er een grote kans bestaat.

‘Demi de Boer woest’

Demi de Boer, met wie de rapper dochtertje Rémi kreeg, zou maanden geleden al op de hoogte zijn gebracht. ,,Ik heb gehoord dat Demi dit al maanden geleden heeft gehoord en woedend is over dit gerucht”, meldt Coldeweijer. ,,Ronell heeft er geen geheim van gemaakt dat hij hoopt dat hij in de toekomst weer samen zou komen met Demi…”

Geen verzoening?

Ronell zei onlangs nog dat hij Demi niet helemaal kan loslaten en nog niet klaar is voor een nieuwe relatie. ,,We proberen het te laten werken en hopelijk komt het in de toekomst goed. Ik hoop in ieder geval dat het beter is dan nu”, zei de rapper in gesprek met LINDA.

Ook Demi zou hebben gehoopt op een verzoening met de vader van haar dochtertje. ,,Maar met dit nieuws denk ik dat er een einde komt aan al die stiekeme hoop”, vervolgt Yvonne. ,,Of hij nou uiteindelijk de vader blijkt te zijn of niet…”

Tags

DEMI DE BOERRONNIE FLEX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck