DenD-tram dendert door Mokum van primeur naar primeur

165
Dend

Komende maand dendert de DenD-tram door de hoofdstad. De meest kleurrijke tram van Mokum met het meest spectaculaire show- en royaltynieuws van de laatste weken op de zijkanten zet Amsterdam op zijn kop.

Want op de DenD-tram staat de komende maanden het nieuws van André Hazes, prinses Beatrix, Máxima, Juf Ank, Thierry Baudet en Roxeanne Hazes bijelkaar. Wie alles op de DenD-tram heeft gelezen is weer helemaal bij in de showbiz! Tussen de rails dendert DenD van primeur naar primeur.

En wie de komende vier weken bovendien de leukste selfie met de meest DENDERENDE tram van het GVB maakt, kan zelfs een prijs winnen.

Want Ditjes & Datjes, het grootste gratis familieblad van Nederland en verkrijgbaar bij Dirk en Dirck III, is vernieuwd en heet nu DenD.

Bij de lancering van de tram was het meteen een drukte van jewelste. Verbaasde toeristen konden hun ogen bijna niet geloven. Maar Romeo, een leuke Amsterdamse conducteur met een enorme grijns op zijn gezicht, wist er wel raad mee. ,,Ga maar mee in de Ditjes & Datjes-tram”, nodigde hij de passagiers uit.

Ondertussen las een Chinese familie, op bezoek in Amsterdam, de laatste editie van DenD met een reportage over de familie Kluivert en waren er verbaasde blikken toen Lijn 4 als DenD-tram voor de allereerste de stad verrastte met de recente voorpagina’s van Ditjes & Datjes en Oranje Boven.

De eerste rit van de DenD-tram ging van Station Rai, via de Utrechtsestraat, Rembrandtplein, de Dam naar het Centraal Station en terug. De DenD-tram bleek een welkome gast in het drukke Amsterdam. Toeristen en bezoekers zullen opkijken!

Doe mee met de selfie-fotowedstrijd!

Stuur de foto met tekst naar: post@ditjesendatjes.nl

Om het maken van een selfie te vergemakkelijken nog de volgende tip: Ga naar ovzoeker.nl en typ linksboven “2092”. Zet vervolgens alle vinkjes op de balk uit en kies onder vervoerders uitsluitend GVB. Dan is zichtbaar welke actuele route de DenD-tram rijdt en kun je inschatten op welk tijdstip de tram waar is.