Denken VI-mannen aan stoppen?

Gaat de stekker eruit bij VI?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Johan Derksen en Wilfred Genee deden gisteren een aantal opvallende uitspraken in Vandaag Inside. Het lijkt erop dat de mannen denken aan stoppen… Komt er dan tóch binnenkort een einde aan het programma?

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp bespraken gisteren in Vandaag Inside onder andere de scheiding van Sylvie Meis. Johan Derksen zegt dat Sylvie áltijd kiest voor een man met veel geld. ,,Ik blijf uit haar buurt”, lacht Johan vervolgens, waarmee hij probeert te zeggen dat hij veel geld verdient. Vervolgens maakt Wilfred een opvallende opmerking: ,,We zijn er nog niet uit, hè?”

Onderhandeling?

Wat Wilfred met die opmerking bedoelt wordt niet helemaal duidelijk, maar het lijkt erop dat de heren bezig zijn met onderhandelen om meer geld te verdienen. Later in de uitzending, wanneer het over het nieuwe programma Avastars gaat, lijkt dat bevestigd te worden.

,,Mocht hij er met ons niet uit kunnen komen, dan heeft hij natuurlijk nog wel de oplossing… om poppetjes van ons te maken”, zegt Wilfred. Denken de mannen aan stoppen?

Zak met geld

Voor Johan zou het niet de eerste keer zijn dat hij wil stoppen met het programma. Vorig jaar kondigde hij in een uitzending aan dat hij stopt met tv-maken omdat hij door veel partijen gecanceld is vanwege de uitspraken over zijn ‘jeugdzonde’. Wilfred en René waren solidair en stopten er ook mee. Een paar maanden later keerde het programma ineens weer terug op tv. Kijkers vermoedden dat de mannen wel héél veel geld aangeboden kregen, omdat Johan duidelijk was dat hij nooit meer op tv wilde verschijnen. Nu lijkt die zak met geld tóch niet genoeg te zijn…

Tags

JOHAN DERKSENRENE VAN DER GIJPVANDAAG INSIDEWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck