Dennis gaat wandelen met schoonvader sultan Ibrahim

Door: DitjesDatjes
11-09-2020

Dato’ Dennis Muhammed, in Nederland beter bekend als Dennis Verbaas, heeft vrijdag een wandeling gemaakt met zijn schoonvader sultan Ibrahim van Johor door de tuinen van Istana Besar, het grote paleis in Johor Bahru.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dat Dato’ Dennis met de vader van zijn echtgenote prinses Aminah op stap gaat zonder dat er andere leden van de vorstelijke familie bij aanwezig zijn, is nog niet vaak gebeurd. Althans niet met verslaggeving en een uitgebreide fotoreportage van het Koninklijk Perskantoor van de Maleisische deelstaat.

Dat meldde dat de sultan en zijn schoonzoon in het gezelschap van beveiligers en paleispersoneel een 4 kilometer lange wandeling maakten over het paleisterrein. Het was bedoeld als een ontspannen uitje op de vrije vrijdag. Het Istana Besar is sinds 2013 gesloten voor renovatie en is alleen af en toe nog gebruikt aldus de Royal Press Office.

Op de foto’s houdt de oorspronkelijk uit Lisse afkomstige Dennis netjes enkele passen afstand tot de voorop lopende sultan die onderweg een paar keer halt hield om gebouwen en planten te bekijken. Dennis (31) trouwde in augustus 2017 met prinses Aminah. Dit voorjaar kreeg het paar een dochtertje, Laila Sofiah.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD