Dennis openhartig over vertrek Expeditie Robinson

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Dennis Weening kreeg afgelopen jaar te horen dat hij na zeven jaar Expeditie Robinson te hebben gepresenteerd, aan de kant werd gezet. RTL beweerde dat Dennis het te druk kreeg met zijn eigen bedrijf, maar al snel bleek dit alles behalve waar. Dennis wilde helemaal niet stoppen met het programma. En het vertrek is hem dan ook niet in de koude kleren gaan zitten.

Twee vuren

Ook Nicolette Kluijver, de mede-presentator van het programma en goede vriendin van Dennis, kreeg veel ellende op haar bord. Over haar werd namelijk geschreven dat ze Dennis in de steek liet, omdat ze op televisie het niet opnam voor Dennis. Achter de schermen blijkt dit heel anders te zijn gegaan. Daar zou ze het wél hebben opgenomen voor haar vriend. ,,Ja natuurlijk. Nicolette is een steun voor mij geweest”, zegt Dennis nu tegen weekblad Weekend. ,,Het is voor haar ook niet makkelijk, want mensen komen bij haar met vragen. Zoals: wat ga jij nu doen? Dat is moeilijk, ze zit tussen twee vuren in.”
De presentator benadrukt dat zijn vertrek geen invloed heeft gehad op hun vriendschap. ,,We appen nog met elkaar, we bellen en spreken regelmatig af.”

Druk

Hoewel Dennis het verschrikkelijk vond dat hij het programma niet meer mag presenteren, ziet hij nu ook de positieve kanten van zijn vertrek in. ,,Eind deze maand wordt mijn nieuwe bedrijf gelanceerd. Daarnaast ben ik manager van dj en producer Nigel Hey en verder voer ik gesprekken met grote platenlabels en management in Zuid-Amerika. Ik ben eigenlijk met heel veel dingen bezig. Het wordt mijn drukste maand ooit eigenlijk.”

Tags

DENNIS WEENINGEXPEDITIE ROBINSONNICOLETTE KLUIJVERONTSLAGVERTREK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck