Dennis Schouten bedreigd door FunX-DJ’s: ‘Spotters in de buurt’

FunX DJ tuig bedreigt Dennis Schouten
Door: Charlotte Wijnen
13-01-2022

Dennis Schouten lijkt bedreigd te worden door DJ’s van FunX. Niet alleen gaven de DJ’s zelf op de radio toe dat Dennis gevaar loopt, er lijkt ook al het een en ander in gang gezet te zijn. Geregeld verschijnen er vreemde mensen in de buurt van zijn huis die vragen waar hij woont. Dat laat Dennis zelf weten in Roddelpraat.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een aantal DJ’s van FunX hebben op de radio een hoop kritiek geuit op Dennis Schouten. De DJ’s hameren in de uitzending er voortdurend op dat Dennis en Jan Roos vanwege Roddelpraat niet meer veilig zijn. Op een gegeven moment hebben ze het zelfs lachend over spotters.

‘Oproep tot geweld’

Dennis en Jan Roos reageren erop in Roddelpraat. ,,Die presentator vindt het hartstikke leuk dat iemand dus zegt: ‘Ja hij vindt dingen en dat zijn dan de consequenties dat hij binnenkort neergeschoten of neergestoken wordt of in elkaar geslagen’. Dit is gewoon geweldsverheerlijking. Een oproep tot geweld”, vindt Jan Roos.

Spotters in de buurt van Dennis

Volgens Dennis is er ook zeker wat aan de hand bij hem in de buurt. ,,Wat mij betreft is dat over die spotters ook geen gein”, vertelt hij. ,,Want ik heb nu tot tweemaal toe buren gehad die dan het complex uitliepen en aangesproken worden door een man in een auto. Twee verschillende mannen, die dan vragen: ‘Woont Dennis Schouten hier?”’

De mannen rijden daarna weer weg, maar het geeft Dennis een onveilig gevoel. Omdat ze bij FunX het ineens over spotters hebben, vermoedt hij dat zij meer weten. ,,Zij hebben het dan ineens over spotters. En wanneer gaat het gebeuren en wanneer we gepakt worden. En dat ze dat de beste zaak van de wereld vinden.”

Meer DenD