Dennis Schouten mishandeld en met de dood bedreigd

Dennis Schouten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een heftige start van de week voor voormalig PowNed-presentator Dennis Schouten (25). Samen met zijn cameraman reisde hij af naar een vakantiepark in Arnhem om daar opnames te maken. Iets wat de eigenaar van het park niet zo zag zitten. Hij heeft Dennis en de cameraman bedreigd en mishandeld.

Aan Shownieuws vertelt Dennis dat hij maandagmiddag samen met zijn cameraman naar het vakantiepark in Arnhem ging. Daar verblijven op dit moment 110 mensen, die binnenkort weggestuurd worden. Dennis ging langs om deze mensen te spreken, tot het grote ongenoegen van de campingbaas.

,,We komen daar aan en er was eigenlijk niet zoveel aan de hand. We spraken met enkele bewoners, die op zich wel hun verhaal wilde doen. Totdat er een man aan kwam lopen en riep dat wij daar niet mochten zijn.”

LEES OOK:

Dennis Schouten haalt uit naar Bram Krikke

Slaan

Na het geschreeuw besloten Dennis en de cameraman de benen te nemen. Op dat moment kwam de campingbaas erachter dat er gefilmd werd. Op dat moment ging de campingbaas door het lint. Dennis vertelt dat hij begon te schreeuwen en eisen dat het materiaal zou worden gewist.

,,We werden ook echt vastgehouden daar. Drie man voor ons, die bleven slaan. Niet slaan dat we blauwe plekken hebben, maar wel heel dreigend van: zo gaat het gebeuren. Terwijl we al niet meer aan het draaien waren. Ze maakten ook van alle auto’s foto’s”, aldus Schouten.

De verslaggever vertelt dat het stel pas werd losgelaten toen de campingbaas er zeker van was dat er geen beeldmateriaal meer te vinden was. Dennis heeft nog niet laten weten of zij aangifte zullen doen.

Tags

DENNIS SCHOUTENMISHANDELINGSLAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck