Dennis Schouten mishandeld

Door: Lies Jansen
08-03-2020

Dennis Schouten, bekend van PowNed, is afgelopen nacht mishandeld. Op zijn Instagram laat hij, door middel van een foto weten, te zijn geslagen tijdens een feestje. ,,Gisteravond was ik samen met mijn zusje en een vriend gezellig bij de ‘Q-Music foute party’ in Enschede”, schrijft Dennis.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Afgelopen nacht was het anders’

,,Ik weet dat als ik daarheen ga mensen op me afkomen voor een foto, gesprekje, hand of om me te vertellen dat ze me een waardeloze gozer vinden. Allemaal prima! Ik heb er tenslotte zelf voor gekozen om dit werk te doen”, vervolgt hij zijn verhaal. ,,Maar afgelopen nacht was het anders. Er was iemand die bleef duwen en vervelend doen. Nadat ik en anderen hem meerdere keren hadden gevraagd normaal te doen sloeg hij me uit het niets in mijn gezicht en lag ik vervolgens op de grond.”

Reden van klap

Wat volgens hem de reden van de mishandeling was? De dader zei tegen Dennis: ,,Omdat je k***** video’s maakt.” Dennis geeft aan door te blijven gaan met zijn werk en hij gaat aangifte doen.

Meer DenD