Dennis Schouten onthult ‘koud’ salarisaanbod van PowNed

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

In het YouTube programma RoddelPraat staat eerlijkheid voorop. Zo onthult presentator Dennis Schouten de reden van zijn vertrek bij PowNed.

Dermate slecht

De 25-jarige kreeg een ‘hard en koud’ aanbod van zijn toenmalige werkgever. ,,Dat voorstel was dermate slecht dat ik nee heb gezegd” vertelt Dennis. ,,Maar echt íedereen had daar nee op gezegd” aldus de teleurgestelde presentator.

‘Dit of vertrekken’

,,We willen met je door, maar ook weer niet” laat PowNed aan Schouten weten. ,,We gaan je contract niet verlengen. Je kunt freelance bijtekenen: één dag in de week nog wanneer wij willen en niet overleggen wanneer dat kan.” Toen zei Dennis: ,,Kan het niet met iets meer overleg?” Waarop PowNed antwoordt: ,,Nee, dat kan ik niet. Dit of vertrekken.”

Jan Roos, collega bij Roddelpraat is boos: ,,Maar dat is toch eigenlijk best een belediging?! want je bent toch wel het gezicht van de omroep. Dan zeggen ze nét voor het verstrijken van die 50.000 leden: ‘Flikker nou maar op.’”

1600 euro per maand

Dennis zou nog maar de helft verdienen van wat hij tot nu toe verdiende: ,,Waar het op neerkwam is dat ik nog 1.600 euro per maand zou verdienen.”

Bekijk hier de uitzending van Roddelpraat.

Tags

DENNIS SCHOUTENPOWNEDSALARIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck