Dennis Schouten weer tia verschijnselen

Dennis Schouten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Dennis Schouten (25) kampt met heftige gezondheidsproblemen. Na zijn tia zo’n twee jaar terug, heeft tv-presentator opnieuw neurologische klachten. Dat schrijft hij op Instagram.

,,Ik heb weer neurologische klachten gehad die leken op de tia van twee jaar geleden.” begint Dennis zijn post. ,,Het was enorm beangstigend, ik ben ook het vertrouwen in mijn lichaam kwijt.” aldus de voormalige PowNed-presentator.

Onderzoeken

Toch laat hij zijn volgers weten dat ze zich geen zorgen hoeven te maken. „Het gaat nu weer goed met mij. Ik ga geen risico’s meer nemen. De komende tijd laat ik mezelf goed onderzoeken zodat ik dit in de toekomst hopelijk niet meer mee hoef te maken.”

Dennis liet aan Shownieuws weten erg verdrietig te zijn. ,,Het leek veel op vorige keer, alleen de vorige keer verloor ik ook mijn spraak. Dat was dit keer niet het geval. Ik verloor dit keer mijn gevoel en kon me nog slecht bewegen. Dat tweede willen we dus gaan onderzoeken.”

Tia

In april 2019, tijdens een interview met een voetballer, werd Dennis onwel en kon niet meer praten en slecht bewegen. In het ziekenhuis werd vastgesteld dat hij een TIA had gehad.

Tags

DENNIS SCHOUTENGEZONDHEIDTIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck