Dennis Schouten winnaar DenD-Talent 2022

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Dennis Schouten, de 27-jarige presentator van Roddelpraat, is de glorieuze winnaar geworden van de verkiezing ‘DenD-talent van het jaar 2022’. Een opvallende en eigengereide keuze van het DenD-publiek. Duizenden Nederlanders stemden op Dennis.

De jaarlijkse talentenjacht van DenD resulteert telkens weer in een representatieve afspiegeling van presentatoren die zich het laatste jaar hebben weten te onderscheiden. 

Waarom Dennis?

,,Niet voor niets kreeg het Twitter-accountant van Dennis Schouten de naam @StennisDennis. Als Dennis iets aanraakt ontstaat er opschudding. In het verleden zagen we hem als verslaggever bij PowNed. Tegenwoordig vormt de 27-jarige Schouten een duo met Jan Roos. Ze bedachten het online format Roddelpraat, waar de twee er frank en vrij op los roddelen. Dat leidde in het jonge bestaan van dit zogeheten juicekanaal al tot botsingen met bekende Nederlanders die de aantijgingen van Dennis en Jan niet meer pikken”, schijft DenD in de september-editie.

Wie staan er in de Top 10?

 1. Dennis Schouten
 2. Raven van Dorst
 3. Yvonne Coldeweijer
 4. Splinter Chabot
 5. Renze Klamer
 6. Gijs Rademaker
 7. Malou Petter
 8. Dyantha Brooks
 9. Khalid Kasem
 10. Roos Moggré

Nieuwe DenD in de winkels

In de nieuwe DenD, verkrijgbaar bij alle supermarkten van Dirk van den Broek en de slijterijen van Dirck3, staat een uitvoerige reportage over de DenD-talenten van dit jaar.

Tags

DENNIS SCHOUTENGIJS RADEMAKERKHALID KASEMMALOU PETTERROOS MOGGRÉSPLINTER CHABOTYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

 • Dirk
 • Brookland
 • LAM jouw museum
 • Dirck