Dennis van der Geest woest om geruchten vreemdgaan: ‘Ik heb verdriet!’

Dennis niet blij met geruchten vreemdgaan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat Dennis van der Geest zijn vrouw Zaina heeft bedrogen met een jongere vrouw. Voor het eerst reageert Dennis op de verhalen. ,,Dat is allemaal onzin. Verdriet, dat is wat ik heb!”

Dennis van der Geest wil weinig kwijt over zijn huwelijksproblemen, maar als we de geruchten moeten geloven zou de bom tussen hem en Zaina al in oktober ontploft zijn. Dennis kwam toen terug van de judokampioenschappen in Uzbekistan en ging schoenen shoppen met Zaina.

‘Huis uitgezet’

,,Hij maakte een foto van zijn nieuwe schoenen en verstuurde die via Whatsapp. Zijn vrouw zag dit en greep de telefoon uit zijn hand en zag dat hij dit naar een meid appte. Vervolgens is Zaina woest geworden en heeft hem het huis uitgezet”, meldde Yvonne Coldeweijer op Instagram. Het zou gaan om een jongere dame uit het productieteam van het programma Million Dollar Island.

‘Onzin!’

Niet veel later werd Dennis zoenend gespot met een vrouw, wat het verhaal compleet leek te maken. Omstanders omschreven Dennis als een ‘verliefde puber’, maar in gesprek met weekblad Privé zegt Dennis dat hij helemaal niet verliefd is. ,,Zeker niet. Dat is allemaal onzin. Verdriet, dat is wat ik heb!”, zegt hij woest. ,,Met mijn gezin en alles wat er nu speelt. We maken een ontzettend turbulente tijd door met elkaar, dus lentekriebels en al dat soort flauwekul spelen helemaal niet bij mij.”

‘Mensonterend’

Het maakt Dennis kwaad dat er steeds naar zijn vermeende affaire gevraagd wordt. ,,Wat wij meemaken is mensonterend. En dan heb ik nog een sterke rug, maar ik heb ook nog drie kinderen en een vrouw die er eveneens last van hebben. Dat is allemaal al erg zat.”

Tags

AFFAIREDENNIS VAN DER GEESTJUICEVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck