Dennis Weening in shock om avondritueel dochter ‘Dit is toch niet normaal?’

Dennis heeft een rare dochter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dennis Weening schrok behoorlijk toen hij gisteren de slaapkamer van zijn dochter binnenliep. Zijn dochtertje heeft haar kleren netjes klaargelegd voor school, maar naast het stapeltje kleding treft Dennis ook iets anders aan. ,,Je bent acht!”

Charlie, de 8-jarige dochter van Dennis Weening, heeft een bijzonder avondritueel. Wanneer Dennis ’s avonds de kamer van zijn dochter binnenloopt weet hij niet wat hij ziet. ,,Even serieus… Acht jaar. Dit is toch niet normaal?”, zegt hij terwijl hij de kamer van zijn dochter filmt.

‘Je bent acht!’

Naast de kleding van Charlie ligt een hele berg make-up. ,,Make-up? Je bent acht!”, zegt Dennis verbaasd tegen zijn dochter. ,,Boeiend! Ik word ook ouder hé?”, zucht Charlie. Gelukkig kan Dennis erom lachen. ,,Goede voorbereiding is het halve werk.”

Moedermaffia

Dennis deelt het filmpje op Instagram, maar realiseert zich dat hij ook kritiek van moeders kan verwachten. ,,Hoop niet dat ik de moedermaffia achter me aan krijg, maar ik geloof wel in de vrijheid en creativiteit van mijn meisjes”, schrijft Dennis bij de beelden. Volgers vinden het filmpje hilarisch. ,,Heerlijk kind”, reageert een volger. ,,Laat haar maar lekker goed voor zichzelf zorgen. Een echte meid is het.”

Vakantiedrama

Het gezin van Dennis kreeg eerder dit jaar nog te maken met een drama tijdens hun vakantie. Mieke, de moeder van Dennis was ook mee op vakantie naar Bali, maar moest per ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. ,,Tijdens het winkelen en voeren van de zwerfdieren begon het te regenen en de tegels in Bali zijn glad”, schreef Stella, de vrouw van Dennis, destijds op Instagram. ,,Ze gleed uit en kon niet meer opstaan. Ik Den bellen, de vrouw van de winkel door de stortregen een ambulance regelen… Wat een gedoe. De weg was ook deels afgezet want er was een ceremonie bezig. Uiteindelijk ambulance en Mieke door naar het ziekenhuis. Zitbot gebroken! Arme oma.”

Tags

DENNIS WEENING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck