Dennis Weening is bang om salaris kwijt te raken

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dennis Weening zijn leven is niet altijd makkelijk geweest. Hij moest zwart bijklussen als schilder om rond te kunnen komen. Nog steeds is hij bang voor een onzekere financiële situatie. ,,Mijn angst is dat ik mijn salaris zou kwijtraken.”

Na zijn gedwongen vertrek bij RTL runt hij zijn eigen bedrijf. Binnen een jaar heeft hij vier mensen aan kunnen nemen en verdient hij een mooi salaris waarvan hij zijn gezin onderhoudt. Maar tóch denkt hij vaak terug aan de tijd dat hij helemaal niets had.

Grootste angst

,,Ik was een absolute spender, waardoor ik op een gegeven moment niks meer had en zwart bijkluste als schilder”, vertelt Dennis in een interview met ‘Beau Monde’. ,,Die kant zit er nog steeds in, ik leef erop los en kijk niet naar de prijzen in de supermarkt.”

Zijn grootste angst is dat hij zijn gezin niet meer zou kunnen onderhouden en dat hij alles verliest. ,,Mijn angst is dat ik mijn salaris zou kwijtraken”, aldus Dennis.

Maar Dennis zet nu netjes wat geld opzij en heeft een goede boekhouder. ,,Ik wil niet meer dezelfde fouten maken als vroeger.”

Tags

DENNIS WEENINGRTL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck